Juhlapaikka Alavuden asemalla, Konttuuri.

Konttuuri juhlapaikkana on Alavuden asemalla keskeisellä paikalla. Konttuurin pihassa on tilaa autoille parkkeerata, sisällä on sali, leikkihuone ja ns kesähuone jonne kattaa 60 hengelle sekä tilava keittiö. Kaksi vessaa, ja liuska rappusten vieressä.

Konttuurin sisätilat ovat avarat ja helposti pöytien sijoittelulla muokattavissa. Kattoon voi tarvittaessa ripustaa viirejä, sisällä saa polttaa tuikkuja. Varusteluun kuuluu pesulamaksulla valkoiset pöytäliinat, yhtenäinen astiasto 60 hengelle. Keittiössä on iso jääkaappi, tiskikone, kaksi kotitaloushellaa sekä laitoskeittiön uuni. Iso perkolaattori kahvinkeitin keittää kerralla useamman litran kahvia.

Konttuurilla on leikkihuone joka on juuri uudistettu ja jossa lasten on mukava leikkiä. Piirustustarvikkeita ja muutamia pelejä löytyy myös, pyydettäessä nostetaan esille.

Konttuurilla on hiljaisuus 24.00 jonka jälkeen voi hyvin jatkoja mennä viettämään vaikka tien toiselle puolelle Ravintola Wagneriin. Myös Konttuurin alakerrassa on viihdykettä, erikseen varaamalla voi vaikka juhlien lomassa käydä keilaamassa Alavus Bowling:illa.

Ei ole juhlia joita et voisi järjestää Alavuden aseman Konttuurilla.