Hyvää Uutta vuotta 2021

Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen kaikille ja näin myös meillä kyläyhdistyksessä.

Täytyy toivoa että ensi vuosi olisi tämän suhteen valoisempaa ja korona sekä sen mukana tulevat rajoitukset hellittäisivät. Jonkin verran saimme turvavälein pidettyä tapahtumia, kuten esimerkiksi Joulunavaus ja joulumyyjäiset marras-joulukuussa. Tänäkin vuonna aseman varhaiskasvatus ja ala-asteen oppilaat tekivät Konttuurille kauniit jouluikkunat joulunavaukseen.

Myös kyläyhdistyksen jäsenien ruokailu on Konttuurilla pidetty syksyllä ja jatkuu keväällä toistaiseksi. Konttuurilla on syksyllä ollut myös kannatustuotteita myynnissä, jonkin verran kalentereita on nyt myynnissä joulutauon aikana Ravintola Wagnerissa. Muita kannatustuotteita on mm kangaskassit ja kynät joita on Konttuurilla kunhan joulutauko on pidetty ja arki taas palanut.

Olemme myös aloittaneet vuoden 2021 jäseneksiliittymislomakkeiden jaon postilaatikoihin loppuvuonna.

Kunhan rajoituksia taas hiukan poistetaan, voi tilojamme taas vuokrata. Tilamme ovat avarat ja pöydät isot sekä tilavat joten meillä voi hyvin järjestää myös koronan aikana omia yksityistilaisuuksia kun huolehtii turvaväleistä ja hygieniasta juhlien aikana.

Toivotamme koko hallituksen voimin kaikille Hyvää uutta vuotta 2021. Olkoon ensi vuosi paljon parempi meille kaikille!